PDA

View Full Version : Me and I ^^.

MoonFighter
10-06-08, 17:30
Buna :meow: Poate unii ma stiu, poate altii nu, but here`s me:

Diana ma numesc, am 18 ani si...locuiesc prin imprejurimile Iasiului :D Sunt o mare fana Bleach si Vampire Knight [mai nou :P ] si mai ales a anime-urilor/manga-urilor yuri :kyaaaaaaaa: [poate mi se recomanda cateva ;;)]
Ca hobby-uri, in afara de anime-uri, of course ^^", sunt scrisul si cititul [asta cand am timp si daca ma atrage cu adevarat subiectul ^^"] De asemenea, imi place sa invat noi limbi [mi-am descoperit placerea aceasta o data cu limba engleza :loove: si apoi a urmat germana [dar am renuntat :-" ] si acum continui cu japoneza 8-> ]

Ca anime-uri preferate, am urmatoarele: Bleach, Vampire Knight, Fruits Basket, Black Blood Brothers, Kannazuki no Miko [yuri/shoujo-ai :uhhh: ], Strawberry Panic si Sailor Moon [the 1st one :x ]
Ador sa citesc manga...daca se poate sa fie si +18 :-" [me is a little perv :)) ]

Anyway, glad to be here and hope we`ll get along :D

Chuu!! :-* [dupa cum se vede, mare fana a movului ^^"]

Eirenne
10-06-08, 20:27
Hey there Dydy :> :>

Welcome :>:> >:D<

A little perv ? You've got to be kiddin' me. Ia-te de mana cu Ludwig, cu Mith si cu Sets si cu Joe :)) [ de restul nu mai stiu ... ] si formati o comuniune de perversi :>

You know that Byby woves you, neh?

Maria
10-06-08, 21:16
Stii ca puteti forma Social Groups? Cred ca ar fi super funny sa existe un pervie groups. Eu as mai nominaliza sfintisori precum Akeginu, Mithrah si myself.

Bine ai venit, Diana, ma bucur sa te vad aici! Abia astept sa te vad postat RPG-ul ala pt care o bat la cap de Ursuletz de cateva zile. :))

MoonFighter
10-06-08, 22:31
Byby: Me woves you too :luvu2: He he, i`m little among them :"> But i`ll try my best and ...a perv group? :kikiki: Interesting.. :-"

Maria: Mary, we should already form that group :> Me likes kinky things :fufufu: So..what we`re waiting? ;;) Hope you`ll like it :D

Chuu!! :-*

Maria
10-06-08, 22:39
Vezi daca merge - User CP / Social Group / Create new Social Group. Nu am creat nici unul pana acum, dar presupun ca nu ar trebuis a fie foarte greu. Alegi denumirea si apoi persoanele care merita titlul de pervie apoi - cred - trimiti invitatii respectivilor/elor. Daca e vreo pb, da-mi pm.

Succes!!

majin_vegeta
11-06-08, 08:32
Off topic:mersi ca ti-ai adus aminte si de mine sis..:sigh:

Domnisoara moon fighter,bine ati venit si sper sa va simtiti bine printre noi,din mai multe puncte de vedere.Spor la postat si..asteptam poze...la categoria 18+:whistle:

rashia
11-06-08, 13:11
sal bine ai venit!!
wooow un pervie club:uuuuH: si eu vreeeeaaau...daca se poate :D

MoonFighter
11-06-08, 15:28
majin_vegeta: Cu siguranta ma voi simti bine aici :D Poze? ;;) You first :-" *hugs*

rashia: Cum ti-am zis si pe shout, show me or to Mary something dirty >:) Just prove that you`re a pervert :> *huggies*

Anyone? ;;)
Chuu!!

Milly
11-06-08, 15:41
guess who...guess who?...my little Mooney..... :coolrelaxed:

hy there my sweet little Sirius fan.... pervie huh?....well then prove it, in your very own style. welcome, *hugs* , take care of you *hugs* keep your writtings up *hugs* and show me your kinky side baby :))) *cuddles* :cb_13215455:

si in legatura cu grupul ala social..... pe cine trebuie sa omor ca sa primesc si eu o invitatie? :hitvoodoo:

huggies...from Aya