PDA

View Full Version : Introductions are in order!

Kristian
09-07-09, 04:17
Salut! Buna! Buna ziua! Buna seara! Buna dimineata! Sarut mana! Va salut! In fine...

Ma numesc Kristian. Am 18 anisori. Tinerel,voinic si... In puterea zilei de maine...
Sunt nascut in '91. 21 Aprilie '91! Daca citesti cu voce tare si adaugi un accent a la Sean Connery o sa ai impresia ca esti Bond. Sunt un Taur incapatanat. Atunci cand vine vorba despre mine pot sa spun ca sunt arogant. In sensul ca sunt asa de arogant incat termenul de "arogant" imi apartine... Indeajuns de arogant incat atunci cand ma "promenez" pe strada totul se cutremura in jurul meu.Totul se intampla din cauza ca eu traiesc.In momentul in care eu mor lumea se opreste...
Sunt dependent de conversatii filozofice,muzica,prieteni,carti,muzica,sociologie ,Jocul lui Ender de Orson Scott Card,muzica,Dune de Frank Herbert (Worship him!!!)...Am precizat muzica?

P.S. Exista 2 tipuri de aroganta. Una care nu reuseste sa il faca pe om sa evolueze,aroganta lui fiind o piedica. Si genul meu de aroganta care se aplica personalitatii mele impartita in 17,genul de aroganta care te impinge de la spate spunandu-ti constant : "Esti cel mai bun...Nu este nimeni mai bun ca tine...Orice iti propui poti face..."

P.P.S. Ah,da... Am tendinta sa abuzez de (...) .(Punct)

Pentru mai multe informatii va rugam sa cautati ghiseul Kristian001 in incinta creierului prajit a mandrului subsemnat.

Semneaza,
Kristian

eileen
09-07-09, 11:02
Hey, welcome here!^^
Hmmm, am citit cu voce tare, am adaugat accentul si da, am avut impresia ca's Bond;))
Ok...de unde esti si ce anime'uri iti plac?;;)
Parca ai zis ca esti dependent de muzica, care sunt trupele/ melodiile tale preferate?
Sincer, chiar ii invidiez pe cei care au tipul tau de aroganta...desi eu nu o consider tocmai aroganta, oricum nu'i corect, vreau si eu>.<

Welcome again and happy posting!

Rena
09-07-09, 13:23
Salut si bine-ai venit pe Empire (ton solemn/ trompete) ^_^ Ne bucuram sa te avem prin preajma. Daca iti place filozofia, grozav! ^_^ Avem niste dezbateri filozofice 'incinse' pe aici :P Cred ca te vor interesa! ^-^
Cateva trupe de muzica preferate sau vreo melodie favorita ai ? (Yeah! Music is everything so I agree..)
Inca o data, fa-te comod, distreaza-te
si ne vedem pe forum!
*warm hugs*
See ya!

Kristian
09-07-09, 13:26
Multumesc de intampinare.

Eu sunt din aripioara dorsala a pestelui numit Romania,pentru cei care stiu atata geografie cat mine,sunt din Maramures, mai exact Baia Mare. Deci nascut,crescut in Baia Mare,ardelean pana in panzele albe(da,inclusiv accentul si acel "no" faimos).

Muzica? Specialitatea mea e hip-hop-ul. Nu imi dati in cap inca!!! Hip-hop-ul facut cum trebuie. Adica versuri bune sau foarte bune. Ador jocurile de cuvinte ale unor MC precum Method Man, RZA, GZA, Redman,Jay-Z etc. Formatia mea de suflet este Wu-Tang Clan,au inceput in 1994 si inca se tin tare.
In ultimi ani l-am descoperit pe Damian Marley care mi-a reaprins dragostea pentru reggae.
Piese necesare playlist-ului meu sunt:
For the babies - Damian Marley
It was written - Damian Marley
Still Searching - Damian Marley
The Prequel - Method Man
The Rockwilder - Method Man ft Redman
Even if - Method Man
C.R.E.A.M - Wu-Tang Clan
Campfire - Wu-Tang Clan
Triumph - Wu-Tang Clan
Ok,ma opresc aici cu muzica... Pot sa o tin asa pana maine...Artisti mai sunt. Piese si mai multe.

Anime? Pai cred ca am un singur anime pe care l-am vazut cap-coada si ala ar fi Rurouni Kenshin/Samurai X. In rest, sunt mai mult cu manga-urile. Imi place mai mult sa citesc o poveste decat sa o vad. In momentul asta citesc 07 Ghost. Sunt up-to-date cu Naruto. Si mai am ceva la activ. Oricum Rurouni Kenshin ramane prima mea iubire in materie de manga/anime.

Anyway,ma opresc aici. As putea sa mai spun multe dar presimt ca daca as mai scrie as incepe sa plictisesc lumea.

Semneaza,
Kristian

Later edit: Multumesc,Ophelia. Da am vazut cateva din discutii...Parca vad ca in scurt timp o sa ma prezint si eu pe acolo...

ursuletz19
09-07-09, 14:17
Ok, mi-a placut descrierea ta :)) Eu sunt nascuta pe 21 mai, cica undeva intre taur si gemeni, dar crede-ma ca nu pierd in fata nimanui cand vine vorba de incapatanare :-j Aerul ala de aroganta il am si eu, [este o persoana pe empire care iti poate spune pana unde poate ajunge asta :)) ] sa iti spui mereu ca poti sa o faci si chiar asa sa fie, de multe ori cu mici eforturi. Sa vezi ce frumos o sa fie cand nu o sa se mai intample asa 8->

Stiu ca incepusem si eu la un moment dat Rurouni Kenshin, dar cred ca nu este genul meu de anime :)) Desi am vazut Samurai Deeper Kyo si mi-a placut [asta in cazul in care cele doua seamana macar putin xD ] In schimb, ador 07-Ghost :x Eu urmaresc anime-ul, chiar daca am inceput si manga. Ma enerveaza daca stiu deja ce se va intampla in anime :-?? asa ca o sa astept cuminte sa se termine anime-ul, dupa care o sa reiau manga :> Ah, trebuie sa adaug ca eu vad anime-ul asta cu tente shounen-ai, sunt o mare fana yaoi :-$

Altceva, ce sa iti mai zic? Ne vedem pe forum >:d<