PDA

View Full Version : Interviu cu surorile Black

Setsuna Sakuraba
09-06-08, 19:49
Interviu cu surorile problema

Setsuna: Si iata-ne ajunsi si aici doamnelor, domnisoarelor si domnilor, avand deosebita si sincera placere de a le avea langa mine pe cele doua surori Black...sau era Black si Sakuraba. Totusi, trecand peste, va salut cu respectul cuvenit.
Shaye: Buna seara!
Mara:*big smile on her face* Buna ziua si tie, d-le Sakuraba! *cu voce joasa si taioasa, apropiindu-se de el* Vezi ce zici, "daddy" ca poate ramai fara puf, si la propriu si la figurat!

Setsuna:*ofteaza* Cu totii stim cat de importanta este familia in viata, fapt pentru care as vrea sa va intreb cat de mult respectati relatia dintre voi doua?
Shaye: Destul.
Mara: *revenind cu zambetul pe buze* Shaye este sora mea mai mare si tin foarte mult la ea, orice s-ar intampla. Legatura dintre noi doua este una foarte speciala care nu se poate rupe asa usor. As zice chiar deloc. Bineinteles ca mai exista si ciondaniri ca intre surori, nu-i asa Paco? *whistles*
Shaye:*uitandu-se la Mara cu spranceana usor ridicata* Normal... Pana aplic Blestemul Imperius pe tine sa te potolesti.
Mara: Haide, haide, ca deja am invatat sa-l inving... *grinns* Opps, nu trebuia sa zic asta. Dar cam asa e, ultimile dati cand l-ai aplicat asupra mea... ma prefaceam... abia ma puteam abtine sa nu rad.
Shaye: Mda... il invingi pentru ca te las eu. Asa ca nu te mai lauda.

Setsuna: Draguta relatie fetelor, dar nu va omorati, nu inca! Si cat de mult ma bucura entuziasmul tau fata de interviu Shaye, asa ca sunt sigur ca n-ai sa te superi daca iti pun o intrebare, una numai pentru tine. Avand in vedere responsabilitatea ta ca lider, iti este greu sa fii devorator sau gasesti placere in ceea ce-ti ofera aceasta "slujba"?...ca pasiune nu-i pot spune.
Shaye: Imi iubesc munca... trebuie sa pui cu adevarat suflet in ceea ce faci.. desigur.. nu mai e mult din putinul care era... insa se poate spune ca imi dedic viata pentru a tortura, omori, sau pe scurt, pentru a continua munca Lodrului Intunecat. *giving Sets the stink-eye*
Setsuna: Te cred, scumpa mea, deja simt cat de mult te implici in munca ta. Nu, nu ma uit in alta parte asa ca nu te mai uita asa la mine.
Mara: Si mie nu-mi dedici din viata?
Shaye: Nu
Mara: You're so cruel!
Shaye: I know
Mara: I'm telling MOM!
Shaye: She's dead
Mara: So? I'll call her from the dead and tell her how naughty you are!
Shaye: She knows. Everybody knows
Mara: Ooh... so you see her in your dreams? Is she scoulding you?
Shaye: Not really, insa o patesti daca nu incetezi sa fii obraznica.
Mara: *not listening to shaye*
Shaye: *hiding her sister over the head with a newspaper*
Mara: You dare? *o trage pe Shaye de par*
Setsuna: Ah trebuie sa recunosc ca sunteti adorabile si in afara programului, dar as vrea sa continui cu intrebarile daca nu va suparati.
Mara: Sure... go on, go on!
Shaye: Stim.. insa unele dintre noi *looking at sis* nu stiu sa se poarte in societate
Mara: *points finger to Shaye* She started!

Setsuna: Sunt sigur ca va iubiti ca surori, dar s-a intamplat vreodata ceva care sa va faca sa nu va mai vorbiti ceva vreme?
Shaye: Nici nu se pune problema de asa ceva, asta nu o sa se intample niciodata.
Setsuna: Oare de ce nu te cred?
Shaye: Pentru ca o sa experimentezi Blestemul Cruciatus!
Setsuna: In your dreams my lovely *evil smile*
Shaye: Mai vedem dupa interviu *sweet smile*
Setsuna: Chiar te invit sa experimentezi pe mine *smiles like an angel*
Shaye: Very funny
Mara: Heeey!! Ma ignorati acum. Nu-i frumos *sad look* Sa nu vorbim mai multa vreme? De unde ai mai scos si intrebarea asta? *glaring at him* Sunt sigura ca stii deja raspunsul. Nu exista asa ceva intre noi, nu exista sa nu ne vorbim.
Setsuna: What? Mi se parea normala intrebarea avand in vedere ca nu puteti sta una langa alata fara sa va certati. *ofteaza*
Mara: Pai, doar de aceea suntem surori, nu-i asa sis?
Shaye: Normal

Setsuna: Trecand la urmatoarea intrebare. Mara, ne poti spune care a fost cea mai jenanta situatie din viata ta ca eleva? Acum daca sunt mai multe, asta e! Suntem numai ochi si urechi *evil smile*
Mara: *evil smile* Da, as putea zice ca am avute cateva situatii din acestea, dar precum stii toate au legatura cu tine, asa ca nu cred ca vrei sa-ti dezvalui micile (sau marile!?!) secrete intr-un interviu, ca sa le stie tot poporul. Dar daca tii mortis pot sa fac dezvaluiri aici cat ai clipi!
Setsuna: Chiar nu ma supar, hai nu fii timida. Tatal tau te asculta cu cea mai mare placere *angel face*
Mara: *il calca pe Sets pe picior TARE sub masa* Daca insisti, o sa zic totul scurt si concis. Cea mai jenanta situatie a fost cea in care am testat pe propria mea piele multipla ta personalitate, ca sa zic asa. Iti mai aduci aminte, nu? Setsuna? Sau sa-ti zic Gabriel?
Setsuna: *looks the other way smiling* Dar ce tot spui tu acolo, iubita mea roscata, ai uitat ca Gabriel te asteapta la Londra? Auzi la tine, personalitate multipla.*se uita la Mara zambind cu toata gura*
Shaye: *se uita de la unul la celalalt zambind*
Mara: Nu schimba vorba, ca eu zic de un alt Gabriel... de ala din capul tau! *sweet smile* Sa mai enumar si alte din multiplele tale personalitati geniale? *smirk*
Setsuna: Hahah, ce imaginatie bogata ai, draga mea, dar hai sa continuam...
Mara: Da, intotdeauna am avut o imaginaztie bogata... dar a ta o depaseste cu mult pe a mea.

Setsuna: Dar cu iubirea cum stati dragele mele?
Shaye: Asta nu priveste pe nimeni. Mai ales nu pe tine.
Mara: Raspunsul nu e pentru nasul tau.
Setsuna: De parca n-as stii deja ce va umple cap'soarele, totusi, ce raspunsuri congelate *ofteaza* Si eu care credeam ca ma priveste, in special pe mine *arunca sarutari spre Shaye*
Mara: *Ii da un picior pe sub masa acolo unde doare mai tare*.
Setsuna:*Le loveste pe amandoua pe sub masa*
Mara: *Mara strikes back!*
Shaye: *Se uita la Sets dezgustata de comportamentul lui copilaros* Stai prea mult in preajma copiilor *se uita la Mara, apoi pe tavan*.
Mara: *Ii da un cot lui Shaye* Ai zis ceva?

Setsuna: Toata lumea, la un moment dat, are parte de intalniri cu persoane odioase. Presupun ca si voi aveti cate o lista neagra la indemana. Poate ati vrea sa ne impartasiti cateva nume?
Mara si Shaye in cor: Daaaa! Ady Black!!
Mara: Ce ziceai tu sis? Oh yeah.. You wanted his head served on a silver plattter! Dar se sperie platoul de el si se innegreste.
Setsuna: Sa ma simt in siguranta?
Mara: NUUUUUUUUUUUUU!
Setsuna: Atunci daca ajung spitalizat stiu pe cine sa dau vina.
Mara: Tu spitalizat? Da... poate la Sf Mungo la bolli psihice, stii tu... multiple personalitati.

Setsuna: Mara, tu esti acum anul 6 de studiu. Ce ai sa faci dupa absolvire?
Mara: Top Secret! Nici eu nu stiu, daramite voi! *rade* De fapt stiu, dar nu vreau sa va zic. SAC! Muriti de ciuda xD
Shaye: Am o presimtire in legatura cu ce o sa faca dupa scoala.

Setsuna: Ati intalnit vreodata persoane care sa va schimbe total viata, fie in bine, fie in rau?
Shaye: Nu
Setsuna: Ah, iubesc raspunsurile monosilabice. Nu tu bataie de cap din partea femeii... multumesc Shaye *smiles with pleasure*.
Shaye: *uitandu-se mai urat la Sets*
Mara: Mai are rost intrebarea? *pierces Sets with her glare* Normal ca Shaye a fost cea care mi-a schimbat viata. Doar nu te asteptai la un alt raspuns, nu? Fara Shaye nu stiu ce as fi ajuns acum. In rest, nu au mai existat alti oameni. *cu voce joasa* dar nu pot sa zic asa ceva si despre unii ingerasi pufosi cu spini.
Shaye: Nu crezi ca era o intrebare prea personala?
Setsuna: Prea personala pentru cine? Pentru mine cu siguranta nu este, chiar daca subtilitatile ma lovesc sub centura.
Shaye: Pentru mine si sora mea.. ca doar noi raspundem la intrebarile tale.
Setsuna: Pai, draga mea Shaye, ar trebui sa fiu simtit ca sa-mi dau seama ca intrebarea e prea personala. Dar cum duc lipsa de virtutii, se pare ca nu iau intrebarea ca fiind prea personala. Iti place raspunsul meu *puppy eyes*?
Shaye: Nu... Nu mi-au placut niciodata raspunsurile tale *smiles at Sets* how's that for a change?
Setsuna: In schimb ti-au placut alte trasaturi la mine. Nu-i nevoie de cuvinte intre noi, nu-i asa Shaye?
Shaye: Or sa fie destule cuvinte intre noi dupa interviul asta. Mara o sa fie la nani cat discutam noi.
Setsuna: O sa te astept cu nerabdare *blows a kiss*.
Shaye: Si eu...
Mara: Doar pretindeti ca nu sunt aici...*isi incruciseaza mainile la piept si se uita pe fereastra*
Setsuna: *ofteaza pentru a mia oara*

Setsuna: Care sunt greselile pentru care n-ati putea ierta?
Shaye: Nu regret nimic din ce am facut... absolut nimic... desi, daca stau mai bine sa ma gandesc.. ar fi ceva. Ai grija cum pui intrebarea, domnule Sakuraba. Se poate interpreta...
Mara: Pentru care nu as putea ierta? Exista greseli pe care le-as putea ierta?
Setsuna: Daca exista dragoste, de ce nu?
Shaye: Cand o sa o intalnesc... o sa iti spun!
Mara: 1-0 pentru sis!!!!
Shaye: Cheers sis!
Setsuna: Ah deci domnisoara Black n-a intalnit dragostea. Ai grija sa nu te loveasca dupa cu tunul...atunci o sa-ti aduci aminte de intrebarea mea *angel face*.
Shaye: Sunt sigura ca o sa imi aduc aminte de ea, daca o sa fie cazul...
Setsuna: O sa fie cazul, crede-ma...
Mara: *rolls eyes*

Setsuna: Si ca ultima intrebare, ce urari aveti pentru domnul care a fost atat de amabil cat sa va ia interviul?
Mara: Sa "traiti" atat cat trebuie! xD xD
Shaye: Ma abtin *in soapta:* Iti spun eu dupa.
Mara: Iti zic si eu completari dupa.
Setsuna: Ah ma simt atat de iubit... In acest caz, eu va doresc o viata la fel de interesanta ca pana acum.
Shaye: Sper ca nu...
Setsuna: Mi-a facut placere!
Shaye: Si noua!
Mara: Da, extrem de multa placere! FINALLY XD!!
Shaye: NOW! KILL HIM!!!!!! *scoate bagheta*
Mara: YEAH!! GO FOR IT!
Shaye: On second thought...*o pune la loc* Punch him... real hard.
Mara: YEAH xD!
Setsuna: *Setsuna dispare ca prin minune si lasa pe masa un mesaj "Teapa, see you next year!"*

Uncle@Sets

Welcome

To see more of this thread, please login or register.