View Full Version : ummm....Hy?...anyone :D
Salut!....aceeasi Milly...in "casa" noua.... si asa ca de inceput se pare ca imi priieste mediul.
cateva cuvinte despre mine:
ei bine, una bucata rac traznit, care adora anime-urile, muzica de calitate si discutiile inteligente *atat cat ii permite intelectul, nu abuzati ca s-ar putea sa am parte de un "system crash" :)) :concert: .
varsta: sa zicem ca de luna viitoare am voie sa beau alchool in U.S. :D
asadar, cred ca am cuprins esentialul, daca mai aveti intrebari...nu ezita-ti sa le puneti :D
huggies, Ayaka
Voodoo Child
09-06-08, 18:35
In America la 21 de ani ai voie sa bei alcool :D. Si esti rac ca mine . Hai ca la mine varsta nici sa conduc o masina in USA nu pot.
Iti urez bun venit ,chiar daca eu nu-s mai veche pe site. :p
my dear Gratzy...multumesc de primire. dap ai ghicit foarte bine varsta, si nu iti face griji in legatura cu faptul ca nu ai inca varsta necesara sa conduci in state. nu asta e important. Ma bucur enorm sa mai intalnesc un racusor pe forum...si din cate am vazut la shout unul cu idei destul de kinky :)) :cb_13215455:
asadar ms inca odata de primire, si sper sa ne intelegem foarte bine :D
huggies, Aya
iRapeSnape
11-06-08, 15:57
Ayaka!!!
Ah, cum de nu am vazut topicul asta pana acum. Ma bucur ca ai ajuns pe aici, de-abia astept sa continui povestea. [Hint, hint.]
Ce pot sa spun, daca tot nu ne vedem pe messenger, daca mai vrei oferta mea de beta, da-mi cate un pm si ma uit prin el. Desigur, daca nu mai e in picioare, e totul in regula. Sunt sigura ca o sa incepi ceva nou numai ca sa-mi oferi mie placerea de a-ti fi beta. [Hint hint.]
Sper sa ne gasim cat mai des pe la Cercul Literar.
Huuuugs.
MoonFighter
11-06-08, 17:10
My dear Aya-chan >:D<
Bine ai venit :-* [desi cred ca esti inregistrata mai devreme decat mine :)) ]
Stii ca ma inteleg bine cu Racii? >:) Se spune ca avem relatii bune :> [si pervy poate :-" oops, my yuri side just came out :loove2:]
Aa, si pentru Pevert C. nu tre` sa omori pe nimeni :-" Just show me or Mary your peverted side :>
Si..continuareaa!! :-w Da-mi-l pe Sirius... 8->
Welcome again & take care *huggies & kisses*
dear Joe...proiectul ramane in picioare, si normal ca doresc inca ajutorul tau ca beta...dar statusurile tale ma omoara :i'm_dead: ...anyway sper sa ne auzim cat de curand... *adik imediat ce termin blestemata de sesiune :D*
Mooney my dear...thank you for the welcome...si nu este o problema ca te-ai inregistrat mai tarziu ca mine, you know you are welcome anytime *any hour...day or night* ...firara latura yuri e contagioasa :))
Sirius vine in curand....si la perverted side....se poate sa scriu un one-shot?...am o mica idee pt care ma vei omori :D
thx girls...really apreciatte
huggies and cookies :D:cb_13215455: :byebye:
Si mie imi pare bine ca te vad si aici. Sunt sigura ca o sa-ti placa aici si sper sa te vad mai des pe forum. :D
Arashi multumesc pt intampinare, da ne vom vedea des pe forum, caci voi reincepe proiectul [fan-fiction] de pe m-a...si sper ca va merge foarte bine treaba si la RPG, si mai am ceva idei care au nevoie urgenta sa fie puse in practica.
si eu sunt convinsa ca voi indragi forumul acesta.
inca odata multumesc de primire :yaay: .... si eu ma bucur sa ma aflu aici
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.