PDA

View Full Version : Laliho

LYE
13-06-09, 17:33
Da...încă am rămas la vechiul meu salut.
Sunt LYE(sau mai bine spus Love_Yuki_Eiri).Am cont pe acest forum de ceva timp... doar ca din pricina unor probleme pe care le-am avut, nu am mai putut să intru. Ce aş putea să spun despre mine...sunt o persoana energică.... care are defecte şi calităţi(deh...ca tot omu).
Anime-uri preferate: Gravitation, Code Geass, Bleach, Naruto etc.
Muzica: ascult doar ce imi place... nu am un anumit gen.
Manga:666 Satan,Bleach, Naruto.
Cam atât despre mine...daca aveti intrebari...va voi răspunde.

Maria
13-06-09, 20:16
Hey! Bine ai venit pe forum! Sper sa iti placa la noi si sa ne semnalezi daca totusi ceva te deranjeaza.

De asemenea, am sa iti spun - asa cum fac de obicei - ca poti schimba skinul forumului din stanga jos.

Intrebare... sa vedem...

Curiozitate - cati ani ai? Esti din Bucuresti? Sure, daca nu vrei sa raspunzi nu este nici o problema, sunt curioasa mai mult pentru a sti in caz de evenimente anime organizate in Bucuresti cu cine as putea sa ma intalnesc. :D.

Inca o data, welcome on anime-empire!

Aylin
13-06-09, 20:47
Hi there LYE ^^
Eu te stiu si de pe alte forum'uri, te'am vazut si la Niji [parca la Nijikon a fost o.o''] in fine.. XD dunno if you remember me but oh well~

Bine ai venit, sper sa te simti bine si sa postezi ficurile tale si aici XD
Happy posting si ne vedem pe forum :3

LYE
13-06-09, 21:03
Merci pentru primiri.Acum să va răspund la întrebări:
Maria:
1)Am aproape 17 ani
2)Da...sunt din Bucureşti.
Până acum lucrurile stau foarte bine şi nu cred că voi avea ceva de semnalat.

Aylin
Da...am fost la Nijikon şi probabil ca ne cunoaştem.Trebuie doar să îmi amintesc.Cât despre fic-uri...probabil că voi posta unul dintre ele.
Merci pentru primiri încă o dată.

Beatrix
13-06-09, 21:32
Welcome here, dear LYE.
Cum s-a mai spus, sper să îţi placă la noi, şi să îţi faci cât mai mulţi prieteni pe empire.
Nu o iau cu regulile, chestiile astea sunt mult prea banale, dupa cum ştim cu toţii, aşa că, sper sa ne onorezi cu prezenţa ta pe aici şi pe viitor, mean, să rămâi cu noi, să ai phun and others stuff like that.
Întrebări...
1. Do you still like yaoi? [ din câte ştiam îţi plăcea ]
2. Cam în cât timp, reuşeşti să vizionezi un anime? [ cam de 12- 15 episoade ]
Cam atâtea, în rest, încă o dată bun venit pe anime-empire and happy posting.
Ne mai citim pe forum~

LYE
13-06-09, 21:44
Laliho Reinoir
Da...deja imi place pe acest forum.Este destul de plăcut.Chiar sper sa imi fac prieteni...mai ales ca am de gând să stau ceva vreme pe aici.Cât despre intrebări..
1)Inca imi mai place...desi nu ma mai consider o maniaca asa cum eram acum jumătate de an...sau chiar un an.
2)Pai...in cateva ore.17 episoade din Code Geass le-am vazut in 7 ore.
Merci pentru primire.

Amy
13-06-09, 22:05
Seeeensei >:D< Eh,lasa ca stiu eu la Niji cum a fost,va zic eu,era o bruneta cu un mar rosu` si o sabie in mana xD
Well,sper ca`ti vei posta ceva din ficuri aici xD O sa le recitesc,ca tot n`am ce face.No questions,n`am nevoie :)) See ya around >:D<

LYE
13-06-09, 22:16
Amy!LA niji..mărul era verde din câte imi amintesc:))
Da... o să postez cel mai nou fic(sper).Merci mult pentru primire.
Ja Ne>:D<

lost_soul
14-06-09, 14:42
bine ai venit pe forum LYE
vad ca lumea te cunoaste pe aici si din cate am vazut ai si multe fic-uri.
sper sa le postezi
nu stiu de ce dar mi se pare foarte cunoscuta semnatura, am mai vazut-o undeva :-? cred ca pe animezup daca nu ma insel, dar orice e posibil.
pai ce pot sa mai zic decat sa ai o sedere placuta si sa-ti faci cati mai multi prieteni
ne mai citim pe forum

LYE
14-06-09, 14:57
Da...semnătura i se pare cunoscută pentru că acolo am aceiaşi semnătură...doar că sunt Love_Yuki_Eiri.Aici am făcut o schimbare şi mi-am pus doar iniţialele.
Merci pentru primire...şi cu privire la fic-uri,da...o să le postez ^^

mithrah
14-06-09, 23:54
Hello LYE, noi doua ne stim de pe animezup :hi: (the yaoi fanatic chick).
Thank you for the comments. Very much appreciated.
Bun venit printre cetatenii acestui imperiu :)), iti asteptam lucrarile mai noi.
Distreaza-te si pentru orice problema te poti adresa fie moderatorilor, fie adminilor.