View Full Version : No title ?
Yea, dupa cele nu stiu cate zile de cand m-am inregistrat, mi-am dat seama ca aici n-am postat >.>
Probabil ca majoritatea ma stiu, dar nu cred ca asta conteaza.
Sunt aproape normala, un pic cam prea nebuna, aeriana, obsedata de multe chestii, ma enervez din cauza multor oameni ce se cer a fi ceea ce nu vor fi nicioadata and other idiot things.
Detest manelele si nu le consider un gen muzical. Sunt obsedata de Simple Plan, Plain White T's si Blue October si nu-s emo :>
Enough, neh ?
Voodoo Child
09-06-08, 19:56
Salve, bun venit p'asi. Cum zisesem intr-un alt post de genul asta,nici eu nu-s prea veche. :))
De actori nu esti obsedata?
Filme sau carti preferate?
Disney?@.@
<(^^<) Duuuuude, long time no see ;))
Frumoasa descriere, cam scurta, ce-i drept -_-""
:hohoho: Ne poti impartasi din obsesile tale, asa putin de tot? :-?
<(^^<) Welcome, dude, and happy posting :D
Pai poate de Simple Plan, Blue October si Plain White T's :-"
Si de cateva persoane xD Si de luna noiembrie ... Si de ploaie .... Si de frunze si de mult prea multe ca sa le enumar :>
Disney ? Sure. :))
Renee, sunt aceeasi Byby :)) Ma stii, cred :-s
iRapeSnape
10-06-08, 15:35
Yay, kid.
Vezi ce faci pe la Cercul literar ca te pedepsesc. Ai grija cu scrisul si cu bocetele alea ca o sa ma inunzi. Si vezi sa nu te mai dai la taica-tu in timpul liber ca il sperii.
Well, ai grija de tine.
Pot sa-mi omor mama ? * Pwetty please :--onion04:
Lasa mom, o sa-mi faca placere sa te inund :> desi stiu c-o sa ma omoare Mary :-"
Dar Byby n-a facut nimic, neh ?
Byyybyyyy > : D <
You know I love you, don`t you? : - w
Stii, chiar apreciez tot ceea ce faci. Iti ador proza/poeziile si sunt curioasa si de alte creatii : DD [;;)]
Te consider o luptatoare. Mereu te voi considera asa. Nu esti genu` de tipa suparacioasa, care sa ii poarte omului pica pana moare, si apreciez asta XD
Nu`s eu asa veche, dar postare placuta ^^
Huggies > : D <
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.