View Full Version : Salve la toti!
Ei bine, numele meu este Mihai, dar va rog spuneti-mi sau Misu, sau Misa, nu conteaza, numai nu imi folositi numele acesta oribil, nu de alta dar in familia mea a devenit o traditie:em41: si asa l cheama si pe tata, si pe bunicul, pe matusa o cheama Mihaela, asa ca............
Acum, despre mine, imi place in primul rand foarte mult muzica clasica (mai ales Chopin) si rock (grunge, gothic, simfonic :) ), sa desenez in creion (e un hobby vechi si nu ma pot lasa de el, chiar daca nu sunt stralucit), sa citesc (mai mult literatura universala, pentru ca romaneasca... in afara de Eliade, nu prea merge).
Sunt o fire foarte sincera, poate chiar prea sincera a-ti putea spune :), destul de deschisa si pot spune ca sunt un bun prieten cu persoanele care merita :D.
Si vaaai, cum am putut uita nu prea imi placa mie sa vorbesc, ador sa fac lucrul asta;)). Odata ce incep cam greu ma mai pot opri. In rest pot sa spu n ca imi mai place sa scriu proza, desi nu prea cred ca am reusit vreo capodopera sau nu stiu ce, si putina poezie:) .
O. K., am scris deja prea multsi cred ca am inceput sa va plictisesc, v-am avertizat d la inceput :em41:. Asa ca am sa inchei spunand ca abia astept sa va cunosc pe toti si, speram, sa imi fac cat mai multi prieteni. Daca mai aveti intrebari voi raspunde cu placere, daca nu imi mai face figuri netul :plouasifulgera:
Bye bye !
Buna Misu.Bine ai venit pe la noi.Sper sa ai o sedere cat mai lunga si cat mai placuta.
Abia astept sa iti vad cateva desene...si cateva lucrari de proza.O sa le postezi curand..nu?:P
Si acum cateva intrebari...De unde esti?..si daca tot suntem pe un forum anime..care sunt anime-urile tale preferate?dar manga?
In rest..no spam..si spor la postat.
:thumpsup:
Salut, niyar. Multumesc de primirea calduroasa:blush:. Eu sunt din Piatra Neamt.
Din pacate, am cam avut ceva probleme cu pc-ul, asa ca l-am reformatat si nu mai am nicio "capodopera" pusa la pastrare, dar promit ca am sa incerc sa postez cat mai curand :D.
Acum anime-uri preferate... pai cam majoritatea celor pe care le-am urmarit (trebuie sa recunosc ca nu prea ma dau in vant dupa anime-urile gen "soap-opera", se uita verisoara mea suficient la telenovele cat e in vizita ;)) ). Mi-a placut foarte mult "BLOOD+" (sa zicem ca am o mica pasiune pentru povestile cu vampiri, una din scriitoarele mele preferate este Anne Rice), "Innuyasha", "Chrno Crusade", "Hellsing" etc.
In materie de manga pot spune ca nu prea am experienta, dar cred ca ma voi apuca in curand de citit, am primit niste recomandari foarte interesante :D. Acum ca e vacanta... :runninhappy: freedom. Abia astept. Am avut un an teribil.
Acum, sa fie vorba, e prima data cand mi-am facut cont pe un forum de acest gen, de obicei sunt putin mai reticent atunci cand vine vorba sa imi arat lucrarile literare, dar intr-o zi cu soare, am cautat ceva, si dintr-o chestie am ajuns la alta, si asa am ajuns sa descopar anime-empire. Am citit putin, si mi-a placut foarte mult, asa ca m-am hotarat sa incerc si eu :D.
Inca o data "thanks for the welcome" si sper ca o sa va placa ce voi scrie, dupa ce reusesc sa scap de lenea cronica:hihihi: (holiday at last).
Hi and welcome here Misu * big hug *.
Cum a spus si niyar, speram sa ai o sedere lunga si placuta, no spam, respect the rules, have fun, in limita bunului simt, desigur si sa iti faci o gramada de prieteni.
Well, I like your nick name, de unde provine pana la urma urmei?
Anne Rice... uhh, curioasa, care dintre cartile din Cronicile Vampirilor ti-a placut cel mai mult?
A da, si cati ani ai?
Cam atata~ acomodare placuta si happy posting^^
Ne mai citim pe foum!
Literatura Universala? *Yay* Sounds awsome! Imi poti da exemplu de unu/doi scriitori care-ti plac?(eventual titluri de carti)
Hey! Bine ai venit pe forum(scuze c-am inceput cu 'cartile' ...le ador, uneori ^_^" , ok, mereu :)) )
Ma bucur sa vad inca un tip caruia ii place sa citeasca(sunt rari, really!)
Nu pot spune decat c-astept cu nerabdare sa citesc proza si poeziile tale si sa-ti admir desenele ;)
Succes pe forum!
Take care!
*hugs* ;)
Salut, Reinoir. Cu nick-ul, sa spunem ca e un pic cam personal :), oricum, se citeste ca in latina (ae=e). Latina a fost unul dintre obiectele mele preferate in clasa a 8-a (looong time ago ;)) ), dar la liceu am ajuns la mate-info, asa ca...:depresssed:
Din cronici cred ca cel mai mult mi-a placut a 3-a ("Queen of the damned"), si a 5-a, "Memnock the Devil", desi din pacate nu le-am citit pe toate pentru ca in Romania au aparut doar primele 6.
Ophelia, hello! Nu-ti face griji in legatura cu faptul ca ai inceput cu cartile, trebuie sa recunosc ca sunt una dintre febletile mele :). Am inceput sa citesc serios de prin clasa a doua (mereu am urat basmele, deci...), asa ca te inteleg perfect:D.
Acum cateva titluri: cartea mea #1 a fost si este "Vanity Fair" ("Balciul Desertaciunilor") de William Makepeace Thackeray, apoi "Wuthering Heights" de Emily Brontё, (asta mi-a placut mult mai mult decat "Jane Eyre" a surorii ei, Charlotte), "When Nietzsche wept" ("Plansul lui Nietzsche") de Irvin D. Yalom, "Dracula" de Abraham Stoker etc. (daca voi continua nu cred ca ma mai opresc :) ).
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.