View Full Version : Hello!
Hello people! Ma numesc Oana sau Cristina acum depinde cum va place:P, am 19 ani si sunt din Brasov. Sunt o fire prietenoasa dar care isi alege cu grija prietenii pentru a evita dezamagirile. Oricum prietenii pe care-i am imi sunt foarte dragi. De enervat e cam greu de reusit, dar daca reuseste careva nu cred ca ar vrea sa imi faca fata. Sunt o mare fana manga si anime de vreo 4 ani. Muzica ascult cam orice gen, chiar si populara si muzica indiana. Imi plac plimbarile, sa joc volei, handbal si mai ales sa citesc:D So, that's all.:-*
Bună, Oana, şi bine te-am găsit pe forum. Deja simt că avem ceva īn comun şi nu e faptul că ador Braşovul. :) Sper să descoperi aici foarte mulţi tineri cu care să legi prietenii şi cu care să nu ai diferende.
Văd că īţi plac animeurile. Poţi să ne dai cāteva detalii, să vedem cu ce te putem atrage? Acelaşi lucru e valabil şi pentru cărţi. Avem o secţiune foarte interesantă, dedicată exclusiv cărţilor.
Numai bine şi happz posting, fără a īncălca Regulamentul. Pentru orice īntrebări, PM me.
Mai intai... wow! ai aceleasi prenume ca si mine.
Bun venit in micul nostu imperiu! Daca iti plac mult anime-urile, manga & co. forumul special creat pentru anime sunt sigura ca te va uimi prin complexitatea lui; la fel si la manga. De asemena forumul detine cateva fic-uri inspirate din anime-uri iar cateva sunt foarte bune. Daca tot am ajuns la Fan Fiction... tu scrii fic-uri?
Daca iti place atat de mult sa citesti, te astept la Biblioteca unde sper sa gasesti ce cauti, daca nu, poti deschide tu topicurile.
Hm... nu stiu ce sa-ti mai zic. Welcome inca o data si daca ai nevoie de cv -> PM.
Welcome!
[poti schimba skin-ul forumului, in partea de jos, stanga exista o lista cu skinuri foarte dragute]
Va multumesc amandurora pentu primirea calduroasa.Undomiel ma bucur ca ai aceasta parere. Pana acum am vazut destule anime-uri de toate felurile, dar toate sunt de dragoste, iar carti mai tot felul. In ultimul timp am citit cartile lui Sven Hassel (cateva) din cauza ca-mi place tot ce tine de primul si al doilea razboi mondial. In general citesc romane inpirate din realitate, astea imi plac cel mai mult. Nu-mi prea place poezia, intotdeauna am zis ca mai bine citesc un roman de 500 de pagini decat o poezie, aici scoala e de vina.
Jane...wow ce coincidenta de prenume. Nu scriu fic-uri dar imi place sa le citesc, am citit o groaza si am sa continui sa mai citesc dar dupa ce termin cu bac-ul, pana atunci activitatea mea pe forum va cam lipsi.
Va multumesc inca o data pentru primire. Chuu:-*>:D<
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.