PDA

View Full Version : Near vs Mello

Beatrix
28-05-09, 02:31
Mda, again me, avand in vedere ca mai peste tot am deschis acest subiect, care ma macina!!! Nu intrebati...

Q:
1. Pe cine alegeti si de ce?
2. Mello, Near... echipa sau adversari?

Doua personaje foarte interesante dupa parerea mea. Chiar foarte interesante. In anime e tot timpul un conflict intre cele doua personaje, si aud pareri ca ba Near e mai destept, ba Mello, ca e asa, ca nu e etc.
Caracterizare...
Near - creierul, evident, asa cum se tot spune.
Mello - muschii.
Deci, evident, cei doi fac o echipa cred ca foarte buna, chiar daca intre ei e mai mult o lupta continua ( asta pana unul din ei e caput ).

Near - asemanare cu L cat se poate de mult, o lupta la nivel superior, una intelectula. * ma refer la lupta pe care o duce el cu Kira * De asemenea cate o data se poarta ca un copil. So sweet... lupta pentru justitie, sa prinda criminalii, nu e obsedat dupa putere. Si nu stiu ce au fetele cu faptul ca isi onduleaza tot timpul parul, adica si-l invarte si alte chestii, si L avea un comportament ciudat daca stai bine sa te gandesti:lol:

Mello- Mihael - genul de tip mai atragator. E adevarat ca e senzual mai ales pentru cum musca din ciocolata, totusi parca ar musca din lemn, cauciuc, din ceva foarte tare:lol: e destul de amuzant. Maniac de ciocolata si masini. * verry funny * Lupta totusi sa conduca lumea... aici ar trebui sa tin cu el, doar sunt fana Kira... anyway...

Dintre cele doua, il prefer pe Near, nu pentru ca ar fi mai calculat decat Mello, si actioneaza cu grija, dar seamana foarte mult cu L. Nimic mai mult, nu-mi place de el pentru ca il ucide pe Kira. Dar intre Mello si Near as alege Near.

A doua intrebare, cred ca ar face o echipa foarte bine impreuna, asa cum s-a dovedit si in anime, totusi... Mello nu a ascultat cam tot si s-a cam ars. Pana la urma tot il uraste pe Near, intr-un anume fel, dar dupa parerea mea tot o echipa mai buna sunt.

Welcome

To see more of this thread, please login or register.