PDA

View Full Version : buna ? :d

mihha.ha
20-04-09, 23:46
hmm.. si uite un nou forum - banuiesc ca e nou numai pentru mine . demult nu am mai participat la un forum asa de activ -- motiv pentru care m'am si logat.

Nu cred ca am de ce sa va plictisesc cu date inutile de nastere, zodie, culoarea preferata si lucruri de genu asta.. sunt miha (indiferent cum scrieti numele :)) ). Sunt amatoare de filme.. (iubesc dramele) -- recomand: "american history x" "the hours" "the curious case of benjamin button". Si desi multa lume daca ii intrebi de carti zic toti "nu citesc", mie chiar imi place... ma relaxeza, si imi pare rau cand termin o carte :)). Da, am citit si Harry Potter, si Twilight ... (dar nu imi pot da cu parerea care e mai buna. Hp e mai potrivita pentru gimnaziu, Twilight pentru adolescenti, cred) dar , preferata mea e "panza de paianjen". In materie de muzica, aici intervine deobicei anturaju si varsta. Nu ma pot limita la un singur gen, imi plac cam toate, de la r'n'b pana la rock.. Prefer deobicei formatiile necunoscute de indie, ceva ce stiu ca nu asculta inca jumatate din cunoscuti, ceva de care sa ma bucur doar eu si cativa prieteni (si de acum si voi).
Voi mai adauga pe parcurs..

mm.. sper sa pricep repede cum sta treaba :D

niyar
21-04-09, 00:23
Buna miha.bine ai venit pe forum.Sper sa te simti cat mai bine pe aici.Eu am o mica curiozitate...de unde esti..si cati ani ai?Sper ca nu te superi ca intreb.:P
In rest...ar fi bine daca ai citi macar putin regulamentul,sa te familiarizezi cu forumul.
Be good and no spam:cb_13215455:
see yoo around

mihha.ha
21-04-09, 11:49
Am 15 ani si din pacate locuiesc in baia mare
:D am citit regulamentul si asa mai departe
mersi de intampinare :hmmm:

eileen
21-04-09, 14:34
Buna:P
Bine ai venit! Sper sa iti placa si sa iti faci multi prieteni.
Care este anime-ul tau preferat?
Desenezi si/sau scri?

Acomodeaza-te repede and make friends;)
Bye-bye>:D<

mihha.ha
21-04-09, 21:18
honey and clover mi'a placut mult :D bine, nici nu am o asa mare cultura generala in anime'uri, desi imi plac. dar imi pare rau ca asta nu are o imagine/grafica mai buna.. ca pentru multi conteaza asta ca prima impresie..

a, si da, imi place mult sa desenez, si sunt destul de buna, dar nu urmez o scoala pentru asa ceva -- parintii sunt devina
si de scris...... mai mult texte, ca nu stiu, nu am niciodata rabdare cu poeziile, insa ambele si desenul si scrisul imi plac mult, la fel cum imi place cititul