View Full Version : Meh!
Voodoo Child
06-06-08, 00:43
Sal ,is noua pe aici!
Am fost tarata aici de catre cineva ...si uitati si voi mita: cepe .:depresssed:
Deci sa ma prezint.
Dupa cum puteti vedea ,mi se spune Gratzy ,de la numele meu: Graziella.Am aproape 15 ani [implinesc pe 27 iunie] :seile:. si nu ,nu-s trista ca as fi printre cei mai 'tineri' useri ,ci pentru ca eu vreu sa raman la 14 ani :D
Am fost si eu fana anime si mai vizionez rar cate unul, ultimul vazut a fost Beck.
In ceea ce priveste manga ,am o mica colectie si un manga foarte drag mie: Black Cat :D
Din partea 'obsesiilor' am si eu unele micute :uuuuH: :
Johnny Depp care pe 9 luna curenta,cred, face 45 de ani :cryingrose:
Nightwish care nu mai vin la Artmania ca romanii is prosti/:desperation:
Disney si Stephen King .:thumpsup:
Si evident ,la naiba , cepele!!! :0008:
Cam atata ,daca exista topic de poze...am sa-mi pun moaca sa ma vedeti ,chiar daca 3 sferturi ma stiti deja.
Salve!
iRapeSnape
06-06-08, 01:11
Ce vroiai sa-ti dam mita? Sex?
Trecem peste asta [chestie verde, chestie verde].
As vrea sa-ti pui moaca de Ozzy la Pozele Membrilor. Am o dorinta nebuna sa te vad scriind iar, daaaa~aar stiu ca e aproape imposibil.
Eh ce sa-ti zic, bine ai venit, dragostea mea suprema... si ai grija de tine sa nu te violeze Ludwig.
Huuug.
Si s..... iiiiiiiii.
Voodoo Child
06-06-08, 01:14
Dar vreau sa ma violeze. I like good looking pervs :(
Si da..sunt anti-talent la scris. Deci ,de ce sa ma obosesc?
Sunt anti-talent orice ,de la desen pana la scris.:sleepymode:
I'm the lazy-useles-thing on this forum:sleepymode:
Si nu pun Ozzy pics. They're just for you :->
Ludwig Kakumei
06-06-08, 01:33
Rape?! Am citit bine??! (*se sterge la ochi si se uita din nou*)
:-?? I am a lucky bastard after all. Anytime, hunny, anytime. Place, moment, conditions, positions, name them and I agree from the very beginning.
So, do you think I'm... sexy? :cb_2: I think I just fell in love!! :loove: :runninhappy: Si sa stii ca te accept si asa, fara nici un talent...
Btw, bustul??! Sa sper ca ai... 110? :uhhh: Ca daca e pe asa, bag divooort (oricum scorpia aia ma vrea ghilotinat *sigh*).:cryingrose:
Bine ai venit in imparatie, in inima mea laaarga si foarte iubitoare si :roses: pot spera ca esti din Craiova?
Voodoo Child
06-06-08, 01:34
Rape?! Am citit bine??! (*se sterge la ochi si se uita din nou*)
:-?? I am a lucky bastard after all. Anytime, hunny, anytime. Place, moment, conditions, positions, name them and I agree from the very beginning.
So, do you think I'm... sexy? :cb_2: I think I just fell in love!! :loove: :runninhappy: Si sa stii ca te accept si asa, fara nici un talent...
Btw, bustul??! Sa sper ca ai... 110? :uhhh: Ca daca e pe asa, bag divooort (oricum scorpia aia ma vrea ghilotinat *sigh*).:cryingrose:
Bine ai venit in imparatie, in inima mea laaarga si foarte iubitoare si :roses: pot spera ca esti din Craiova?
Tzeapa ,draga, tzeapa! I'm boobless :p
majin_vegeta
07-06-08, 08:26
Poi ar fi bine sa faci ceva cu pozele alea ca eu sunt restul de 25 % care nu te cunoaste.
Trebuie sa te pricepi si tu la ceva,fie ca e vorba de mecanica,gatit sau pur si simplu sa il fai pe ludwig sa saliveze..:)
Hey there, Gratzy :> ( Visez eu sau era Grazy ? :-s )
Ludwig, ar trebui sa stai in banca ( lesa ) ta momentan, doar nu vrei sa-ti sperii supusii, sau mai bine zis pretioasele supuse, neh ? :>
Oh god, ce te-as putea intreba ? :huh:
Cel mai idiot lucru : Ce asculti ? :-s
Voodoo Child
09-06-08, 19:54
Pai Nightwish fiind una din obsesiile mele :p. Genul lor de muzica.
Imi place metalul-rock ,dar pot asculta aproape!! orice gen de muzica. De la clasi-anii 80-metal -soundtrack-uri-pana la Stephen Lynch.
Era Grazy ,dar pentru ca toata lumea pronunta ca in engleza ..am zis sa pun cu 'tz', sa se inteleaga ca e numele meu ci nu o greseala de la 'crazy' :D
iRapeSnape
10-06-08, 16:06
Desigur, Grazy are doua nume minunate si fascinant pronuntabile, dar asta e o lectie viitoare.
Uite, pentru ca nu te stiu suficient de bine, vroiam sa te intreb ce zodie esti, la ce scoala mergi, cine sunt prietenii tai cei mai buni si daca esti de acord ca Jose Armando e expirat si Ricky Martin este cel mai draguuuuut? :X:X:X
Yay, am fost si blonda pe ziua de azi.
Miss Secretary out.
Voodoo Child
10-06-08, 16:09
Desigur, Grazy are doua nume minunate si fascinant pronuntabile, dar asta e o lectie viitoare.
Uite, pentru ca nu te stiu suficient de bine, vroiam sa te intreb ce zodie esti, la ce scoala mergi, cine sunt prietenii tai cei mai buni si daca esti de acord ca Jose Armando e expirat si Ricky Martin este cel mai draguuuuut? :X:X:X
Yay, am fost si blonda pe ziua de azi.
Miss Secretary out.
Pai is zodia rac, ziua mea e pe 27 luna curenta. Mergeam la scoala aia roz din Berceni 190 ,acum trec a9a si sa vad in ce liceu pic. :D
Pai nu vad rostul a-mi insira cei mai buni prieteni ca se stiu deja ,draga mea..
Jose Armando e foarte expirat xD.
Ricky Martin cand eram mica imi placea =)))
iRapeSnape
10-06-08, 17:37
Dar... dar... pentru linistea mea de secretara cu creierul spalat, insira-ti prietenii cei mai buni, pentru ca nu stiu daca sa ma simt sau nu.
Ricky Martin is so hot! I daresay he challenges Ion Iliescu for the top position. :x Not to mention he's way hotter than our Ludwig.
Si... si.. Iti place rozul? Eu adoooor rozul.
Voodoo Child
10-06-08, 17:47
Dar... dar... pentru linistea mea de secretara cu creierul spalat, insira-ti prietenii cei mai buni, pentru ca nu stiu daca sa ma simt sau nu.
Ricky Martin is so hot! I daresay he challenges Ion Iliescu for the top position. :x Not to mention he's way hotter than our Ludwig.
Si... si.. Iti place rozul? Eu adoooor rozul.
Unu la mana Ricky Martin nu arata mai bine ca Ludwig ,pe bune :p
Pot suporta rozul ,dar sa nu fie in exces :)) si nu pe mine :)) .
Hai sa ti-i insir ,de parca ar fi multi ..deci cei mai buni : TU , persoana ta, prostia ta.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.