PDA

View Full Version : Interviu Setsuna Sakuraba - Adevarul Gol-Golutz

Mara Jade
05-06-08, 22:10
Setsuna Sakuraba – Adevarul Gol-Golutz

http://h1.ripway.com/JediJadeMara/Anime/Raphael.gif

MJ: Iar acum am deosebita placere sa iau un interviu aparte unei distinse persoane din inalta societate, nimeni altuia decat renumitului afacerist Setsuna Sakuraba.
Buna ziua!
Setsuna: Buna ziua si tie, draga domnisoara!

MJ: Este minunat sa ma aflu acum in fata d-voastra. Am auzit ca va place sa calatoriti mult. Ce locuri ati vizitat? Care v-au placut cel mai mult si ce v-a placut?
Setsuna: Oh Doamne, dar sunt atatea locuri care merita mentionate. Intotdeauna m-au atras locurile straine mai mult pentru dobandirea de cunostinte profesionale si rare ori am avut ocazia de a ma aventura in scopuri personale, insa in acele momente scurte am descoperit locuri istorice deosebi de interesante. Prima tara in preferintele mele personale este, si aici poate o sa ti se para ciudat, Iranul urmat de tarile vecine care pentru un incuiat n-ar reprezenta locurile ideale pentru o vacanta, dar pentru mine, in calitate de vrajitor, sunt taramurile misterelor. Pot spune ca in acele locuri ma simt mai aproape de Dumnezeu.

MJ: Ce parere aveti despre Hogwarts? Mai sunteti profesor acolo? Ce predati?
Sestuna: Dar ce idee, domnisoara Jade, n-am avut niciodata onoarea de a preda la Hogwarts si daca as avea, oficial, aceasta posibilitate, dumneata ai fi prima care ar afla.

MJ: Se stie ca sunteti o persoana foarte importanta in lumea afacerilor. Ne puteti impartasi cateva din secretele sau dificultatile muncii d-voastre?
Setsuna: Din cate iti poti da seama, un bun om de afaceri nu-si dezvaluie niciodata secretele succesului, insa pot spune ca nu este usor sa ma mentin in topul celor mai buni. Nu este dificil sa conduc un imperiu atata timp cat exista respect fata de munca in sine si, normal, fata de oamenii pe care incercam sa-i multumim prin comfort, calitate si prestigiu.

MJ: Cu toti stim ca un om cu faima dumneavoastra are multe relatii. Este adevarat ca sunteti amic cu lidera devoratorilor?
Setsuna: Sigur esti una din sursele sigure, draga Mara, fapt pentru care mi-e imposibil sa neg prietenia dintre mine si tanara Black. Totusi eu nu cataloghez persoanele dupa functie asa ca nu gasesc problema in a avea o amicitie cu dansa, asta daca ar exista vreo problema in acest sens.

MJ: Iar acum o intrebare destul de indiscreta. Fiind un om asa de important banuiesc ca roiesc femeile in jurul dumneavoastra. Ati fost vreodata sau sunteti indragostit de cineva? Cum priviti dragostea?
Setsuna: Indiscreta? Oh nu, domnisoara Jade, daca ar fi fost te-as fi pus in aceeasi categorie si noi doi ne cunoastem destul de bine cat sa-ti permit intrebarea. Eu nu ma consider un barbat important, ci un barbat destul de bogat ca sa atraga probleme in cauza, insa niciodata n-am asociat astfel de legaturi cu dragostea. Acest cuvant exprima un sentiment intens de care nici eu, la varsta mea, n-am avut parte. Dar de ce sa ma pierd in detalii cand viata e atat de scurta si merita traita, chiar daca este vorba de dragoste sau placere trupeasca.

MJ: Este adevarat ca ati lasat-o de izbeliste pe logodnica d-voastra ca sa fugiti cu alta?
Setsuna: Doamne fereste, daca as lasa pe cineva "de izbeliste", folosind cuvintele tale, cu siguranta acea persoana n-ar fi logodnica mea. Totusi daca as vrea vreodata sa fug, precum sugereaza intrebarea, draga mea logodnica ar fi prima s-o stie. Sunt un gentleman, pana la urma si respect femeile.

MJ: Ne puteti da numele unor persoane pe care le considerati importante in viata d-voastra sau care v-au influentat? Dar persoane care considerati ca vor avea un viitor maret?
Setsuna: In acest moment cele mai importante persoane din viata mea sunt fiul meu, Cain Acossa Sakuraba si fiica mea Akane Abukara Sakuraba, insa nu pot spune ca sunt singurele fiinte care imi complica viata prin cele mai ineresante metode. Familia mea ma influenteaza foarte mult si nu doar personal cat si profesional. Fratele meu Tsubaki Sakuraba imi este partener de afaceri si un foarte bun prieten de la care am invatat multe. De asemenea am avut posibilitatea de a-mi schimba punctul de vedere in ceea ce priveste femeile cu ajutorul cumnatei mele Alora Shay Sakuraba, insa nu pot spune cu exactitate daca influenta ei a fost una pozitiva. Am avut posibilitatea de a creea legaturi cu diversi vrajitori rezidenti la Hogwarts precum Lisa Creamsure, Flavia Ayala, Evans Delacour, dar si cu elevi cu potential precum Mara Jade, Aryanna Kirton, Cho Liu Chang, Helen Acossa, Lillian de Foe si lista continua. Nu le am intr-ale previziunilor ca sa pot spune cine va ajunge departe, dar atata timp cat au setea de cunoastere, va pot asigura ca veti mai auzi de ei in viitor.

MJ: Multumim mult pentru raspunsuri. Sper ca nu v-am furat prea mult din timpul d-voastra liber
Setsuna: Nu mi-au furat prea mult din timpul meu liber, draga Mara, dar te pot ierta daca imi accepti invitatia la un interviu privat....in scopuri educationale, normal.

MJ: Nu ma ispiti ca s-ar putea sa accept.

Acesta a fost interviul cu binecunoscutul Setsuna Sakuraba. Multe lucruri mai sunt de aflat in legatura cu aceasta persoana misterioasa. Profetul Zilei o sa va tina la curent cu toate noutatile.

Pe curand,
MJ

Welcome

To see more of this thread, please login or register.