PDA

View Full Version : Prezentare

Aveqetura
05-06-08, 14:39
Pentru că mă înscriu într-o casă nouă şi se cuvine să-mi fac cunoscută prezenţa, voi încerca să spun câteceva despre mine aici. În primul rand, prefer să mă ştiţi ca Arashi, care înseamnă furtună. De ce tocmai acest nick ? Nu ştiu prea bine răspunsul şi nici nu-l caut.
În al doilea rand, am 31 de ani. Cred că sunt cel mai în vârstă user de pe acest forum deocamdată, dar cred că nu contează vârsta prea mult. Am reuşit până acum să vizionez următoarele anime-uri : Inuyasha, Mirage of Blaze, Gravitation, Legend of Basara şi multe altele.
Îmi place să ascult muzică clasică, dar şi altfel de muzică. Depinde de moment şi de dispoziţia proprie. Citesc când am timp…
Întrebaţi dacă mai vreţi să ştiţi câte ceva despre mine.

majin_vegeta
05-06-08, 14:50
Aa.....daca esti baiat,ce e cu poza de la avatar?Fata este furtuna,pentru ea devii furtuna sau pur si simplu iti place poza?
Pana una alta spor la postat si sper sa te simti bine aici cu noi!O sa vezi ca avem parada costumelor de baie (cu rashia,buffix,mary si mitrah in prim plan) dar si un concurs de ragaiala intre ludwig si majin:shockeda: !Speram sa te bagi si tu...
A..nu te-am intrebat de unde esti..:)

Maria
05-06-08, 14:53
Deocamdata, bun venit la noi! Sper sa iti placa modul in care am organizat totul si daca ai sugestii - simte-te libera sa mi le adresezi. De asemenea, cred ca poti incepe sa postezi la Cercul Literar, cred ca la Orginale este cea mai corecta locatie, si de asemenea curand va trebui sa postam la RPG.

Da, stiu, halal bun venit, e ca si cand as trasa lista de sarcini, dar presupun ca sunt putin in priza cu aceasta "ultima suta de metri" pe care ne aflam.

Inca o data bine ai venit, spor la postat si astept opinii, daca se poate mai multe critici decat laude.

=)) majin, Arashi este fata, nicidecum baiat. =))

Aveqetura
06-06-08, 10:14
Multumesc pentru primirea calduroasa. Pentru cei care nu stiu : sunt fata. Sunt de pe Terra, nu din alta parte. Locul ? Nu stiu exact, pentru ca este ca intr-un mare labirint =)).
Multumesc inca odata si Maria, stai linistita, n-ai trasat sarcini. ne cunoastem suficient de bine - as zice eu - incat sa stii deja ca mie poti sa-mi vorbesti deschis. >:D<