PDA

View Full Version : [16+] Last Time As One - London Bridge

MoonFighter
01-01-09, 18:22
ooc:
Sa-mi fac si eu aparitia impreuna cu partenera mea care va posta mai tarziu :D Cred ca e primul meu RPG in care nu intru direct in actiune cu Rorua :)) Si probabil ca e si primul in care am +16 :)) Asta doar pentru inceput, nu va speriati, nu renunt la perversitatea mea >:)
Asa...sa va explic cum e cu acest topic ^^'

Actiunea are loc in trecut, inainte de plecarea lui Archer la Paris. De asemenea, actiunea asta trecuta include o alta actiune trecuta :)) Cam confuz, ne? >.< I know, i know...dar veti intelege imediat :D Este ceva ca povestirea in rama ^^"
Okay, va las sa vedeti :P

Sper sa va placa ;;)

bic:

Iar era pierdută în gânduri. Aceleaşi gânduri din trecut, aceleaşi gânduri ce o torturau până în zori.
Hazel se ridică din fotoliul comod ce stătea în faţa şemineului în care focul mocnea uşor, împrăştiind în juru-i căldură. Bău dintr-o sorbitură vinul roşu rămas în paharul ce stătuse atâta vreme în mâna ei. Aruncă o privire către tabloul de deasupra şemineului şi schiţă un zâmbet, ridicând paharul, parcă pentru a cinsti persoana din acel tablou.
"În cinstea mea." murmură ea, aruncând apoi paharul, acesta spărgându-se de peretele camerei. Ştia de ce era nervoasă, ştia prea bine de ce simţea că ar vrea să omoare pe cineva acum. Din cauza ei!! Da! Numai din cauza ei!!
'O, nu. Ce fac? Iar o iau razna!' îşi spuse ea, ducându-şi mâinile la cap şi masându-şi tâmplele uşor. Se enerva uşor, dar în ultima vreme era din ce în ce mai des. Ştia cauza iritabilităţii ei sensibile, însă nu prea putea să facă nimic...decât să atace. Da! Asta era! Avea să iasă şi să-şi caute o victimă, la urma urmei, nu era un animal ce depindea numai de lună.
Se îndreptă spre hol, luându-şi din mers paltonul lung. Deschise uşa larg, lăsând aerul umed de ploaie să-i inunde nările. Adulmecă puţin şi un zâmbet malefic îşi făcu apariţia pe buzele ei, dezvăluind un canin mai lung ce străpungea uşor buza de jos.
"Noaptea asta ceţoasă îmi va ascunde urma. E perfect momentul." spuse ea cu voce tare, încuind uşa apartamentului în urma ei şi dispăru imediat, de parcă nici nu ar fi fost.

<< Se afla iarăşi la o expoziţie. Îi plăceau antichităţile, îi aduceau aminte de trecut, iar pentru ea trecutul era un lucru important şi preţios; căci fără el nu ar fi ajuns ce era şi nu ar fi cunoscut-o pe Duane. Aşadar, se afla din nou la o expoziţie semnată Kellwood. Îi plăcea gustul femeii pentru artefacte, iar printre acestea se mai găseau ici-colo şi câte o piesă rară, de care Hazel nu prea ştia, astfel îi dădea de lucru acasă. Avea şi ea unele artefacte acasă, desigur, cu certificat de deţinere, însă nu creau atmosfera dintr-o expoziţie ce parcă te trimitea înapoi în vremea căreia îi aparţinuse.
Se plimba printre diferitele obiecte protejate de sticlă, când un miros îi atrase atenţia. Se opri în faţa unei vaze egiptene şi privi în jurul ei. Înălţă un pic nasul şi inspiră adânc. Se întoarse şi scrută mulţimea din încăpere, mirosul acela persistându-i în nări. Înaintă, prefăcându-se că se uita după un anume artefact, când, brusc, mirosul deveni şi mai intens în stânga ei. Se întoarse uşor şi atunci o zări.
Părul de un roşcat-arămiu, drept se revărsa peste umerii ei goi, unduindu-se din când în când odată cu mişcările trupului ei mlădios. Dorea să-i vadă chipul...dorea să-i simtă mirosul mai de aproape, să-l savureze, să şi-l împregneze în pielea ei. Trebuia să-i vorbească! Se apropie de ea, ignorând orice altă persoană ce-i apărea în cale şi cu respiraţia oarecum întretăiată, îi atinse umărul.
Simţi cum un şoc electric îi petrecu tot trupul la atingerea cu pielea ei şi amintiri ce le ţinea sub lacăt se propagau în faţa ochilor ei ca o tortură. Le alungă furioasă şi cu un zâmbet oarecum chinuit, i se adresă roşcatei pe care tocmai o atinsese:
“Bună. Sunt Hazel…”>>

ooc:
B-chan, te astept ^^ [hope you won't mind the nickname :-S]

Welcome

To see more of this thread, please login or register.