PDA

View Full Version : * no idea for duh title* <(^^<)

x.Renee.x
05-06-08, 13:53
Eu...

Puteti sa-mi spuneti Ioana, Renee sau Suini [ Sweeney Todd addicted], am 13 ani [ 17.06.1994], sunt nascuta in Brasov insa locuiesc in Bucuresti, sunt clasa a saptea, trec a opta, am doi de 4 la franceza si urasc gramatica.

Momentan imi petrec dupa amiezile prin Cismigiu, cu 3, 4 prieteni, am 18 absente la scoala pe Semestrul asta, o medie generala sub 9.50, n-am talent la desen dar totusi desenez, imi place sa scriu si sa fiu laudata, am colegi idioti si o familie dementa. Fumez si beau, dar in limita unui bun simt elementar, imi place sa ma dau pe leagan si sa ma sarut cu prietena mea cea mai buna.

Am o viata buna, nici rea, nici extraordinara, bani cand sa nu mor de foame si o mama care sa ma inchida in casa dupa ora 10, un tata in Canada si o sora vitrega.

Imi place sa beau Cola, chiar daca mi se face rau mereu, sa mananc iarba [ d'aia de pe jos] si motto-ul meu in viata este ' run like a headless chiken'.

Intrebari?:wbl:

Maria
05-06-08, 14:33
Welcome on anime-empire!

Mai... intrebari... De curiozitate - ce fel de iarba preferi?

Ma bucur sa te vad aici, Renee, ma bucur ca am avut posibilitatea sa pun bazele acestui mic "imperiu" anime. Sper sa iti placa la noi si sa postezi atat desene, cat si lucrari... Pe principiul "nimeni nu s-a nascut invatat, si numai 0,1% din oamenii planetei sunt genii precum Eminescu si Leonardo da Vinci", important este sa ne cultivam talentul, atat cat exista, si sa facem totul cu pasiune.

Inca o data, bine ai venit, si sper sa imi aduci cat mai multe critici si observatii cu privire la orice nereguli in oranduiala imparatiei noastre...

majin_vegeta
05-06-08, 14:35
Da...ai sa-mi dai o tigara?Ca am ramas fara si mi-e lene sa merg pana jos sa cumpar!
Bun venit pe forum si spor la postari...dar nu uita sa nu faci spam...ca intri la mititica si nu se stie peste cine dai pe acolo ,sau...cine stie ce patesti..>:)
App...chiar mi-a placut prezentarea ta si...chiar te saruti cu prietena ta?Vorbim aici de.."mozol"...?:D

P.S.:criticile sa le dai numai pt mary...ce e bun pentru...mine..>:)

jude
05-06-08, 18:57
Pai, in primul rand bun venit.

Eu vad cu ochiul meu ca avem cel putin [hmm...counts] 3 lucruri si jumate in comun.
So, imi pare bine de cunostiinta, sunt Ilinca, fumez tot ce prind mai putin Carpati, de 2 luni beau cate 2 cani de cafea pe zi, beau in limita bunului simt in jur de o bere cand ies in oras (ps: imi place crema de wiskey). Nu vomit decat de la covrigei cu vanilie. Imi place cetatea din Cismigiu dar nu suport aleea indragostitlor si restul aleilor pe care si le rezelva persoanele peste 80 de ani. Oh si nu stiu cat conteaza, dar si mie mi se face rau de la Cola.

Anyway, hope you will have fun.

iRapeSnape
06-06-08, 00:22
Hehe...

Eu sunt Joe, ma stii deja.

Cred ca avem multe lucruri in comun, dar eu le duc mult mai sus... Postare placuta, te astept si pe la Cercul Literar sa pot sa-ti comentez scrierile.

Yay, hug.

x.Renee.x
09-06-08, 11:32
1. Prefer iarba de pe jos, daca se poate cu fir subtire si destul de tare cat s-o pot s-o tin in gura :-? daca ma intelegi :))

2. Mdea... :)) vorbim de orice fel de sarut vrei tu. Nu vreau sa se intelegea gresit, i'm bisexual, but not with her. She's just my best friend. :)) care se intampla sa ma mai sarute din cand in cand :'>

3. Eu prefer in general Kent [ 8 ] sau Kent Slim negre ;)) ... fumez si eu tot ce-mi pica in mana, inafara de d'astea romaneste ca deh...

4. Yeah, ne cunoastem si sper sa ne cunoastem chiar si mai bine :))

Well, multumesc pentru replayrui, i feel better now and...:onlyif: u made my day a happy day...