PDA

View Full Version : Whisper of a Dragon

Vanilla Moon
12-12-08, 19:16
ooc: Acest RPG este privat. Aveti nevoie de aprobarea mea (pe care o cereti prin PM) daca vreti sa scrieti aici.

Plasarea acţiunii: Marginea casei Cartwirght, la marginea Pădurii de Argint
Ora: Miezul nopţii:
Scrisul verde reprezintă dialogul Cathyei, iar cel albastru al lui Saphir.
Scrisul înclinat marchează gândurile personajelor.

Bic:
Luna plină strălucea fantomatic pe cerul negru, fără stele. Cathya privi în gol spre lumina ei palidă.
"Crezi că... facem ceea ce trebuie? Adică... ei au fost atât de drăguţi cu noi..."
Cathya îşi coborî privirea spre Elenoir, sora ei blondă, aşteptând un răspuns.
"Cathya, tu eşti o fată bună... nu trebuie să te simţi aşa. Până la urmă, chiar tu ai spus că e datoria voastră de a îi răzbuna pe părinţii voştri." adăugă Saphir, dragonul apei, tovarăş nedespărţit al Cathyei.
Bruneta îşi trecu uşor degetele prin păr, răsucindu-şi buclele sclipitoare. Lumina lunii îi dădea noanţe roşcate părului ei. Îi puse mâna după gât lui Saphir şi îl mângâie blând. Se urcă în spatele puternicului dragon şi zâmbi vag, aruncând o privire spre sora ei. Dădu din cap, iar cei doi se avântară în zbor. Privi înapoi, spre căsuţa care devenea tot mai mică. O lacrimă amară îi lunecă uşor pe obrazul roşu.
"Ştii, chiar îmi va lipsi casa... iar ei erau oameni buni, chiar dacă nu ei ne-au dat viaţă. Erau familia noastră."
"Acum noi suntem familia ta." răspunse Saphir, întorcând gâtul spre ea.
Catya putea auzi bătăile aripilor lui Saphir. Închise ochii şi se lăsă purtată de emoţii. Atunci când zbura, Cathya se pierdea de realitate. Simţi un fior pe şira spinării şi auzi o şoaptă în minte. Cineva o chema încet.
"Cine eşti? Ce vrei de la mine?"
Vocea nu răspunse, continuând să îi pronunţe numele, din ce în ce mai încet, stingându-se apoi.
Deschise ochii brusc.
"Elenoir... iar mă cheamă. Nu am nici cea mea vagă idee cine ar putea fi. Cred că are nevoie de ajutor. Nu pare a fi o fiinţă umană... mai degrabă... Dar, nu... asta ar fi imposibil. Se spune că nimfele pădurii au dispărut în timpul războiului."

ooc: Scuze că am scris aşa de puţin. Promit să mă revanşez.

Welcome

To see more of this thread, please login or register.