View Full Version : yellow
Buna tuturor, ma numesc Georgiana, sunt din Bucuresti si am 20 de ani. Sunt in anul doi la limbi si literaturi straine :workloaded:
Nu ma pot lauda cu o lista prea mare de animeuri vizionate... cred ca le numar pe degete: Naruto (singurul cu care sunt la zi); Bleach, One Piece, Beck, D. gray man, Gantz (sunt in pom...); Amatsuki si Lovely complex (finished); Ce mai fan anime :thguilibai:
Sa nu uit... imi place si sa desenez :hmmm: dar de vreo 3 luni nu am mai pus mana pe creion :thguilibai:
pai... cam atat... daca aveti intrebari va raspund cu placere :hmmm:
Hey, bine ai venit!
Nu te ingrijora, sunt multi care au vazut si mai putine anime-uri. Forumul se vrea a fi universal - si am incercat sa ne orientam mult spre literatura. Deocamdata, dupa cum vei vedea, suntem la inceput, dar... facem tot posibilul sa mergem inainte, cu sau fara probleme.
Imi cer scuze daca sunt incoerenta, probabil de la oboseala mi se trage.
Hugs si daca ai orice problema, inclusiv legata de semnatura - anunta-ma.
Geoooo >:D< he he... do I know you? ;;) :whistle:
yeah yeah... inca un user stresat de mine :cigerette: da da... i'm evil :D tot ptr rpg esti aici :>
nah Geo... ne vedem pe forum si binenteles in Bucuresti :X
bye bye :byebye:
Hello , Asura-chan si bine-ai venit pe a-e . ^_^
Wow! Facultatea de limbi si literaturi straine suna interesant! Inseamna ca scrii? Iti place sa scrii? Um...eu nu ma pricep la desenat si desenez mai rar ca tine *sob*, so don't worry^_^
Inca o data, bine ai venit si distreaza-te pe forum ^_^
See ya on the forum!
*Hugs*
buna Asura, bine ai venit pe forum:hi:
sper sa iti placa si sa te simti bine...in plus o sa te ajutamsa te facem sa te simti bine ;))
noi ne stim deja deci nu mai trebuie sa ma prezint :P
hm...bucuresti? si tu esti de acolo :plouasifulgera:
chiar nu este corect, toti sunteti in cealata parte a lumiiiii!!!!!!!!
facultatea de limbi si literaturi straine , ti-ai ales o facultate foarte frumoasa :X
ne mai vedem pe forum si mai ales la sectiunea rpg
see ya :uhhh:
@Mina - u are killing me woman !
@Rena - pai... nu am fan-ficuri... daca la asta te referi... debutez cu un rpg aici :scrusade1090987:
@tanya - see ya :uhhh:
geo =)) you too?? s**t mina :emosion040:
pai bn ai venit sper sa te dixtrezi si sa neincanti ochii cu niste desene ;;)
bina intrebare retorica pt tine=)) e vreun user de pe nma pe care nu l-ai :hypontize:?? of of minul minule
geo have a nice day
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.