PDA

View Full Version : Totally Captivated

ursuletz19
07-11-08, 20:08
Off-topic: vreau sa spun ca tocmai am gasit un nou capitol, acum cand cautam descrierea pentru aceasta manga :))

The mafia threatens Ewon into working for a loan shark, where he's forced to run dangerous errands for no pay. The culprit who doomed Ewon to this life is none other than Jiho, Ewon's jealous ex who still burns at Ewon's infidelity. Their gang leader Mookyul, with movie-star good looks and the bizarre, drunken habit of biting people on the neck, takes a keen interest in his attractive new errand boy. Will Ewon be able to survive the violent underworld (not to mention the constant sexual harassment he must endure) as an underling of Mookyul? This funny, hip title by Hajin Yoo will thrill and amuse fans with plenty of intense shounen-ai action. [source: mangatraders]

Personal, eu sunt total captivata de aceasta manga :x La inceput am crezut ca o sa fie ceva banal, o alta manga yaoi, dar nici macar nu se aseamana. Personajele sunt diferite, nu mai este unul din ei mai feminizat [ceea ce se intampla in majoritatea manga-urilor pe care le-am citit] amandoi sunt niste personaje puternice, care stiu sa se impuna, un fel de bad boy amandoi :x

Mookyu a fost cu adevarat hilar cand l-a muscat de gat pana i-a dat sangele lui Ewon [asa face doar cand bea, desi este putin cam obsedat sa ii muste urechea lui Ewon si cand e treaz ^^ ] El este seful, toti il admira si il respecta, este matur, desi se comporta de multe ori ca un copil, mai ales cand este cu Ewon :cb_5133333:

Ewon este personajul meu preferat :x A dovedit de la inceput ca ii pasa de Jiho, acceptand sa lucreze pentru Mookyu, desi nu ii datora nimic. A incercat sa il apere si nu a vrut sa il faca sa sufere a doua oara, inselandu-l iar, dar de data aceasta cu Mookyu. Toti baietii de la birou au ajuns sa tina la el foarte repede, fiind mereu o companie placuta. Si are si multi prieteni la facultate, desi acestia stiu ca este gay [ei nu sunt :P ]

Warning, de aici incepe spoiler!! [da, mai sus nu a fost, astea sunt de la inceput ^^ ] Faza mea preferata :x Se dovedeste ca Mookyu simte ca ii datoreaza multe celui care l-a crescut asa ca se culca cu el ca sa il rasplateasca :-" Si afla si Ewon in cele din urma :> Il pune sa aleaga intre el si tatal lui [el doar l-a luat de pe strada, nu e tatal natural xD ] dar el spune ca nu poate sa o faca, asa ca Ewon il paraseste 8-> Si incepe sa se culce cu oricine ii apare in cale 8-> Cred ca asta mi-a placut cel mai mult din toata manga :)) M-as fi asteptat sa planga tot timpul si Mookyu sa se duca dupa el, nu sa faca ceva atat de extrem :>
Ramane sa aflati voi cum se termina :D Si daca ati citit acest spoiler si nu sunteti interesati, atunci nu sunteti fani yaoi adevarati :))

Este ongoing, probabil acesta este singurul lucru care ma enerveaza la aceasta manga :-< Dar apar capitole destul de repede cateodata, alteori foarte greu :-L

Sunt sigura ca mai erau multe lucruri pe care as fi vrut sa le spun, dar asta ar insemna sa povestesc toata manga :"> Asa ca va astept parerile :D

So... a mai citit cineva aceasta manga? ;;)

Welcome

To see more of this thread, please login or register.