PDA

View Full Version : Top 5 manga-uri favorite

Maria
03-06-08, 19:54
Care manga-uri citite vi s-au parut cele mai interesante? In cateva cuvinte va rog sa va motivati alegerile pentru ca discutia sa nu degenereze rapid intr-un topic spam.

1. Angel Sanctuary (de Kaori Yuki) - in primul rand, intotdeauna mi-au placut povestile cu ingeri si demoni, si in al doilea rand este al naiba de bine realizata, atat din punct de vedere al story line-ului cat si dpdv al graficii.

2. Ludwig Kakumei (de Kaori Yuki) - am inceput sa o citesc mai mult influentata de Inaltimea sa Ludwig, teh emperor. Nu am regretat, pentru ca am ras in prostie.

3. Strain - o grafica deosebita si povestea este deosebit de interesanta si de dura. Impuscaturi, tradari intre frati, afaceri, s.a.m.d. Din ce stiu, nu este japoneza, dar nu imi amintesc exact, am citit-o cu ceva timp in urma.

4. Vampire Knight - desi am pierdut pe undeva firul actiunii, din cauza ca m-am grabit si nu am mai urmarit actiunea. Are o grafica bunicica (nu se compara cu Kaori, totusi), iar povestea este una cu vampiri. Cliseic, adevarat, dar destul de interesanta.

5. Midnight Secretary - si iarasi vampiri. Cine este interesat de subiect, l-am detaliat in alt post. Grafica foarte buna, mod destul de atractiv de a prezenta o poveste in mare masura cliseica si siropoasa.

(am rezerva de a nu fi citit pana acum Berserk, Death Note, Bleach si Samurai Deeper Kyo, despre care am auzit ca sunt deosebit de bune).

Welcome

To see more of this thread, please login or register.